Karvat? Skurit? Vad säger man på svenska? Nu blir jag plötsligt osäker 🙂 Kul var det iallafall! Jag tror aldrig att jag gjort min egen pumpa. Tack och lov grävde maken ur alla åt oss. Väldigt snällt, för jag kväljs av det där innanmätet, blääääh. Sen hade Noëlle fått för sig att vi skulle rosta kärnorna, så då gjorde vi det också.

Jag har äntligen fått jobb igen, fast jag inte riktigt har tid nu, för vi har kalas på fredag! Phew. Halloween-tjejmiddag med Noëlle och 9 tjejkompisar från 4-5:an. Skoj! Samtidigt som vi har kalas här, ska Nicolas och Milo på kalas hos deras kompis Charlie, medan hans storasyster Elise är hos oss. Gäller att vara effektiv, haha. På lördag är det Halloweenfest i skolan och på söndag är det kalas igen för Nicolas. Fullt ös, medvetslös.

Små kattungarna. Tror att jag får börja stödmata den minsta lite. De låter honom inte riktigt äta. Han har precis passerat 100 gr idag och väger 104, medan hans storebror, den andra orangea väger 156 gr! Han vägde liksom 110 gr när han föddes, så lilleman har lite att ta igen. Den svarta som jag först var orolig för att han inte sög ordentligt har dragit iväg ordentligt han också.
Nicolas sågar.
Milo med tungan rätt i mun! 😉
Pyjamas-gänget! 🤣
Färdiga!
Milo äter lite pumpafrön.
Min första egna pumpa! 🙂 Har alltid bara sprungit runt och hjälpt de små.
I solrummet, innan man kommer in i huset, hänger två döingar, höhö.