Åhh! Vi fick en perfekt kväll 🙂 Hade bjudit in 17:30-21.00 vilket blev perfekt. Först tänkte jag att det kanske var lite länge, men vi hade kunnat köra vidare, haha.

När alla barn hade kommit och Noëlle hade öppnat presenter (fast det inte var födelsekalas, så jag hade inte tänkt det, haha) fick de gå in i köket och göra sina egna pizzor. Först tänkte jag köpa riktiga pizzor, men jag tänkte att det skulle bli för mycket, så vi valde egen pizza på rågbröd. Det tyckte barnen var kul! 🙂 De fick göra två var (eftersom det var en del annat att äta på också!)

Sen fick de sätta sig till bords, få sin dricka i olika kolvar, vilket var succé! Min mor kom med en stor Pommac-flaska för ett par veckor sen, den blev över vid nyår när vi inte kunde åka dit för att jag blev sjuk. Det blev perfekt, och tjejerna tyckte att det var suuuper att få dricka ”champagne” i shotglass, hahaha!

Till förrätt hade vi gjort grönsaker i dip, potato-skins och kex med ost i spökform. När de var klara med det serverade vi deras mini-pizzor.

När alla hade ätit färdigt körde vi Escape-game. Jag tog hälften av barnen och Greg den andra hälften. De skulle klura ut en uppgift i sex olika rum, för att få fram en siffra som öppnade portföljen och således hitta skattkistan och nyckeln till den. Har inga bilder på själva kistan, tyvärr. Det var iallafall lyckat 🙂

Efter det hade de arbetat upp aptit igen, så vi körde efterrätt. Det blev tre små desserter i glas. En regnbågsfruktsallad, en chokladmousse och en Oreo-kak/vitchokladfrosting/hallon. Jag sabbade första omgången med chokladmoussen (lät chokladen svalna för mycket innan jag rörde i äggulorna), sen hade jag bara 85%-ig choklad kvar, så den blev lite väl vuxen i smaken för flesta, även mig, haha. Men några uppskattade den 🙂

Sen lekte vi ”Ryktet går”. Det har vi spelat mycket i Florida, fast vuxenvarianten sominnehåller lite svårare ord, och en del snusk också, haha. Men nu hade vi en ren barnvariant. Vi hann köra två varv innan föräldrarna kom. Gud så vi skrattade! Det är sjukt kul. Det är som viskleken. Man får ett ord, så ritar man det. Nästa person skriver ner sin gissning. Nästa person ska nu rita det som föregående person gissade, osv.

Min vackra ärtsoppa blev till en hårtuss och slutade som Corona-virus, haha. Fanns några riktigt klockrena tolkningar.

Jättelyckad kväll, och Noëlle var så nöjd, glad och tacksam. För övrigt har hon varit helt fantastisk hela dagen och varit mig behjälplig. Hon har bakat, städat, flyttat, fixat, lagt upp ❤ Min lilla tjej som börjar bli så stor. Älskar henne mer än livet!

Dukningen precis när barnen anlänt och innan jag bytt plats på kniv och gaffel – OCD 😉 Det är saft i ”blodpåsarna”. Sjukt roliga som jag hittade på Flying Tiger.
En mobilbild på huset när jag tänt marshallerna 🙂
Hela gänget tjejer från 4-5:an.
Haha, såg inte att Greg fotobombade förrän jag öppnade bilden i datorn 😀
En del av förräten, och sen efterrätterna.
Barnen äter förrätt.
Barnen dricker lite ”blod” 😉
Ett av rummen var köket, där de fick ett recept de skulle lösa.
Am nam nam.
Gänget redo för efterrätt.
Vänstra sidan av bordet 🙂
Högra sidan av bordet 🙂
Harley Quinn.
En clown.
Noëlle som nån slags vålnad med kåpan nere, haha.
En ängel…
…och en jävul. Såå läskigt! Kunde först inte titta på henne 😀
En läskig myling.
Ett skelett av något slag.
En vampyr kanske 🙂
En pumpa.
En till pumpa 🙂