Wiz smarta lampor

I samarbete med Wiz fick jag hem tre glödlampor att prova! Så sjukt najs! En är superstor och blev så fin i vår hörna i köket. Nu har vi den på som nattlampa på natten, och på vardagar tänds den fullt 6:45 på morgonen, när vi kliver upp för att göra oss redo för skolan. Så himla enkel och intuitiv app. Har provat andra lösningar förut, men det blev aldrig bra, för att appen var så himla krånglig.

Nu köpte jag 12 kontakter också, och Greg har kopplat så att alla adventsljusstakar i varje rum är kopplat till en Wiz-kontakt, så nu slår alla 48 (eller hur många det nu är) på och av samtidigt på morgonen och på kvällen. Så sjukt najs! Och till Milo som absolut inte kan sova med sina på har vi gjort ett eget schema där de stängs av lite tidigare. Ääälsk på dessa! 🙂

#wizbuzz #wizconnected #buzzador @buzzador