BIC 4-FÄRGSPENNOR och mini-pepparkakshus

I samarbete med BIC och Buzzador har jag fått testa deras bläckpenna! Jag minns dessa från barndomen. Tror mamma alltid hade en sån på skrivbordet 😀 Jag gjorde en sida i min bullet-journal. För den som inte vet vad det är, så är det ett block med prickar istället för rutor. Kul att doodla i, och samtidigt få det jämnt. Finns alla möjliga kul idéer om man söker på ”bullet journaling”. Noëlle har gjort research i flera veckor och vill ha en i julklapp.

Det bästa med pennan, jämfört med de tuschpennor jag använder i vanliga fall, är att den inte blöder igenom det minsta lilla! Sen är det ju smidigt att ha fyra färger i en penna. Perfekt att ha i handsväskan.

#bic4coloursbuzz #pennor #buzzador

Här kommer lite bilder på barnen när de gjorde sina mini-pepparkakshus 🙂 Det var perfekt, inget tjafs om vem som skulle få dekorera vilken sida, eller hur de skulle se ut.

Tokstollarna!
Mina fina, som fortfarande inte har något emot att spöka ut sig i matchande grejer 😉 Dessa mössor och förkläden är från IKEA.
Ögonfransarna!!