Älskade Bento 3 år!

Tänk att vår fina Bento blir tre år idag! 🙂 Vi hade lite kalas för honom med speciell hundtårta såklart! Leverpastej, blodpudding, skinka, baconost, ost och hundgodis. Bento tyckte att det var kanon. Sen fick han stå över middagen. Nån måtta får det vara, haha!

Alltså…som jag älskar min lilla familj 😍
Och som de älskar sin vovve! 🙂
Och tycker att han är världens roligaste ibland!
Det där gick hem kan man säga!
Den här stegen har stått lutad såhär i flera månader nu. Kattluckan leder nu endast ut, eftersom Bagheera släpar hem minst en mus om dagen och massakrerar den, helst i Milos rum. Det kan se ut som rena blodbadet har ägt rum därinne, med blod på väggarna, gardinerna, mattan, etc. Nå, så nu har katterna klättrat upp på balkongen och kommit till fönstret där jag jobbar på kvällarna för att bli insläppta…
Så idag gjorde jag slag i saken och ordnade något lite snyggare än stegen! =)
Satte upp Bagheera för att han skulle förstå, och han tog sig högst upp, men vi får se om de andra klurar ut det! 🙂
Var uppe i ottan i morse (09:30 för mig, haha) och åkte till vår lilla byggvaruhandel fem minuter bort. Jag ville bygga upphöjda odlingsbäddar. Hittar på vad det heter, för jag har ingen aning. För två år sen satte jag lite grejer i pallkragar, men jag orkar inte kräla runt på knä för att dra bort ogräs…dessutom tog katterna över dem som toalett 😁 Så nu provar vi igen, och nu ska jag minsann rensa ogräss som en kung! Bara strosa runt mina upphöjda grejer och plockat lite här och lite där.
Medan jag började kapa och bygga skickade jag Greg att köpa en cykel. Det var så jobbigt att leta begagnade cyklar, och inte tusan lägger jag 7 000 kr på en Monark. Helt galet! Så nu blev det nån billig skit från Jula, men den duger för mig att cykla tre gånger till stranden på i sommar, haha.
Tre upphöjda pallkragar klara! De ska inte stå sådär, utan jag ska flytta de gamla såklart.
Här är en gammal som vi försökte sätta potatis i, men som fylldes med kattbajs istället 🙁
Sådär! Kanske sätter lite finare kanter på toppen och lite lister runt om, om jag orkar.
Mitt nya åk! 😁 Hade kvar min sköna gamla sadel från USA, hallelujah! Noëlle tjatar redan om utflykt, så det får väl bli så imorgon då! 😉